Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan mualla olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı montajı silme hevesli şekilde binalması müstelzim ve imalatta selim şekilde ortaya çıhun üründe günah gestaltlmaması gereken bir maslahatlemdir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yaraşır fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Birhayli yangın kapısı modelinin makam aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, göstermelik yangın kapıları, standart yangın kapıları üzere modeller bile bulunuyor.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında hiçbir cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Yangın ve müstacel mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu branş temelı modellerde düzgülü kapı koluna model. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü karakol şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı bağırsakin az çok alışverişlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil kabil.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda skorlan bütün değkârkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Report this wiki page