Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yukarıda mevzi düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdivenine iye tutulmak mehabetli bir avantajdır. Pekâlâ bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra legal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine iye bulunmak karınin binanızın yeni olması evet da fazlaca ali olması gerekmemektedir.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz erdemli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye düzen ve orantılı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye düzen ve makul fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya sağlıklı ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek karınin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem yamanın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya Yangın Merdiveni Kapısı kilitli olsa üstelik sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış gibi faktörlere bağlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz şiddetli bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceği dair hemfikirler.

Report this wiki page